waterbronslaan.nl Adressenlijst bronboorders

Adressenlijst bronboorders

Hier komt een lijst, met adressen/telefoonnummers van bedrijven, die een waterbron kunnen slaan bij particulieren. Bedrijven kunnen zich gratis, en zonder verplichtingen aanmelden via info@waterbronslaan.nl.

Hoewel wij zelf ook waterbronnen slaan, kunnen we de enorme vraag via deze website niet aan. Daarnaast werken we alleen maar in Salland. Dus de rest van Nederland mag hier gratis adverteren! Mocht je er nu een paar leuke opdrachten uithalen, en het is je wat waard, dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen….

Ons motto is niet voor niets: Leven en laten leven!

Bedrijven mogen ook hun telefoonnummer en werkregio in een reactie onder dit bericht achterlaten! Bent u op zoek naar een bedrijf dat waterbronnen slaat, laat dan ook een bericht achter. Vaak krijg je binnen enkele dagen wel een reactie van een bedrijf dat bij je een waterbron kan slaan. Deze website word zeer regelmatig bezocht door bedrijven, die waterbronnen bij particulieren slaan.

31 thoughts on “Adressenlijst bronboorders”

 1. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een bron kan slaan in Hilversum. Ik heb een kleine tuin maar vind het zonde om drinkwater voor de tuin te gebruiken. Ik heb al druppel slang liggen. En drie sproeiers voor het gras ongeveer 25 vierkante meter dus veel is het niet.

 2. Goedendag, ik ben opzoek naar een partij die bij een particulier in Naarden een bron kan slaan/boren.
  heeft u voor mij een adres?

  bij voorbaat dank.
  DA Kroon

 3. Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een bron en aanbrengen van een zwengelpomp op ons volkstuinterrein in Haarlem. (Afhankelijk van de prijs misschien meerdere) Het gaat om veengrond met een kleilaag en het grondwater zit niet heel diep.

  1. Hallo. Ook ik ben op zoek naar een bedrijf die een waterbron kan slaan. Heb jij het al geregeld? Zo ja kan je mij de naam en adres doorgeven?. Ik woon in Gasselte.
   Alvast bedankt.
   Henk S

 4. kan iemand een waterpomp slaan voor mijn tuin in Doetinchem. is niet zo een grote tuin maar ivm de verwachtte droogte lijkt het mij wel handig. ik weet niet hoe diep het grond water zit en ook niet of er klei in de grond is. graag een prijsopgave vooraf.
  groet,

 5. Ik wil graag een waterbron laten boren/spuiten op mijn woonadres in Julianadorp (Den Helder). Hij is bedoeld voor het besproeien van de tuin.
  Welk bedrijf zou dit voor mij kunnen doen?

 6. Ik wil graag een waterbron in voor het beregenen van onze (moes)tuin in Leersum. Totaal oppervlak ca. 2000m2
  Welke bedrijven kunnen dat voor mij doen op de Utrechtse Heuvelrug?
  M.vr.gr.

 7. Wij zoeken iemand die een waterput kan slaan in Oudemirdum Friesland. Bedoeling is, de tuin sproeien met grondwater.

 8. Graag willen we een waterbron voor beregening laten boren/slaan voor een tuin van +-3000m2
  Welke bedrijven kunnen dat doen in de regio Roosendaal (Nispen)

  groeten

 9. Wie in de buurt van VEENDAM zou een waterbron kunnen slaan. ??
  Voor beregening in grote tot zeer grote tuin.

 10. Wie kan een waterbron creëren voor tuin besproeien in assendelft ? ik krijg graag een indicatie van de kosten en mogelijkheden.

 11. Goedemorgen wij zijn op zoek naar iemand die een put kan slaan in onze tuin.
  Diameter 90 en ong 10 m diep
  Omgeving Baarle Nassau
  Vriendelijke groet

 12. Hallo welk bedrijf kan in Leersum een waterbron slaan voor de groente/siertuin gazon wij zijn particulier en wonen in het buitengebied van Leersum tegen de heuvelrug aan bij het dorpje Overberg de oppervlakte om te beregenen is ongeveer 500m2
  wij horen graag een reactie

  Met een vriendelijk groet

  J Henken

 13. Ik woon in Venlo boven bij de merelweg en wil echt schoon water uit de groot winnen. Maar ik wil wel eerst weten wat mij dit grapje gaat kosten.

 14. Ik ben op zoek naar een bedrijf/ ZZP die een waterbron kan slaan/pulsen/boren/spuiten voor Siertuin, Moestuin, Boomgaard en Paardenwei (totaal +/- 2500 m²) in Bennekom GLD.

 15. Kan iemand voor een moestuin in enschede (twente)een waterput slaan.

  Water wordt gebruikt voor planten.
  Mijn papa heeft alles al.
  Maar kan het niet zelf door zijn hernia.
  Aub spoedig hulp nodig.
  Mag mailen naar
  B.musa@live.nl

 16. Mijn bestaande bron geeft sinds kort geen water meer. Ik ben dus op zoek naar een bedrijf dat dit kan verhelpen of een nieuwe bron kan slaan. Omgeving Dalfsen.

 17. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat in onze tuin, 30 bij 5 mtr, een put kan/wil pulsen in Oldenzaal en wat de kosten hiervan (ongeveer) zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.